På tide å skrote bilen?

Det er ingen tilfeldighet at mange bilister velger å skrote bilen når det er mange fordeler som medfølger. Sikkerheten i trafikken er det viktigste aspektet når eldre kjøretøy ofte har mangler. Samtidig blir stadig flere nordmenn klar over de store utslippene eldre biler gir. Når man kan tilføye at jevnlige besøk på bilverksteder er langt dyrere enn å kjøpe ny bil i det lange løp, er det kanskje langt mer naturlig å skrote bilen enn hva vi skulle tro.

For den med god hukommelse vil huske at Gro Harlem Brundtland var vår miljøvernminister og i 1978 stod hun i bresjen for å innføre en oppsamlingssystem for bilvrak. Ved hjelp av økonomisk motivasjon i form av en vrakpant skulle systemet sørge for innsamling og gjenvinning av eldre kjøretøy. Som vi alle vet skulle det ikke gå mange år før forfalte bilvrak forsvant fra gårdsplasser og grisgrendte veier.

Skrot bilen hos en sertifisert miljøbedrift

Stokstad er en miljøbedrift som tar imot bilvrak og alt av jern og metaller. Hos oss er både miljø og helse satt i høysete, derfor har vi valgt å ISO sertifisere bedriften i henhold til ISO 9001 og 14001 som bekrefter vårt fokus på kvalitet og sikkerhet. Vi tilfredsstiller alle kravene som stilles for å skrote bilen din.

Når du velger oss i Stokstad AS kan du alltid til en hver tid være sikker på at du velger en bedrift som er miljøbevisst og som kommer både deg og samfunnet til gode.

Slik skroter du bilen

1. Skatteetaten betaler ut vrakpanten etter at vrakbilen er levert Stokstad AS. Vi har i disse dager en drive som går ut på at dette beløpet kan bli forskuttert av oss.  Du kan da få vrakpanten kontant ved levering av ditt vrak dersom du ber om dette.

2. Du behøver ikke være registrert eier for å levere bilen. Den som leverer bilen underskriver på at det er han/hun som har vraket bilen, og du må vise gyldig legitimasjon ved vraking av bilen.

3. Skiltene leverer vi gratis for deg.

4. Bilen må være fri for søppel, vi tar imot dine 2 sett dekk (vinter/sommer) og reservehjul.

5. HENTING. For henting av deres vrakbil ring 23 24 93 93 eller send mail til bil@stokstad.no

Hos oss behøver du ikke å bestille tid - Bare kom med bilen din!

Ønsker du mer informasjon om hvordan du kan skrote bilen din på 1-2-3 kan du trygt ta kontakt med oss!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Vi kan sette ut containere for henting av jern og metaller, og tilbyr gode priser.

Vi tar i mot alle typer metaller fra industri og privat. Dagens nivå på skrapmetaller er høyt.

Ta kontakt

Stokstad AS

Stokstad er opptatt av miljøet og profesjonalitet i alle ledd. Fra deg som kunde, ansatte og myndigheter.

Designet av Horn Media 2020
Aktuelt