Et rikelig utvalg av brukte bildeler

Etter mange år som bilopphuggeri og gjenvinningsstasjon har vi i Stokstad AS tilegnet oss et svært dekkende utvalg av brukte bildeler. Selv om en bil kanskje ikke kan kjøre lenger, betyr ikke det at alle delene er ødelagte. Brukte bildeler er en tjeneste som representerer vår filosofi om at enkelte produkter kan brukes om igjen og gjøre nytte for seg.

Ingen begrensning på type bildeler

Vi er kjent for å kunne løse de fleste problemer for deg som mangler en viktig bildel. Hos oss finner du alt du måtte behøve. Den mest effektive måten å finne ut om vi har delen du ser etter er å sende oss en e-post eller ringe oss – hvis vi har delen(e) du ser etter, vil du få oppgitt pris umiddelbart. Dette er tidsbesparende for deg som kunde kontra selvplukk som ikke lengre praktiseres grunnet HMS. 

De fleste finner det de trenger til bilen for en brøkdel av forhandlerpris, uansett hva slags type bildeler det er snakk om.

Hos oss setter vi kundens sikkerhet veldig høyt. Ring oss på telefon 23 24 93 93, fyll ut kontaktskjema eller bare kom innom oss på Bryn i Oslo.

Vi ønsker deg hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss dersom du har spørsmål i forbindelse med bildelene du leter etter! 

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Vi kan sette ut containere for henting av jern og metaller, og tilbyr gode priser.

Vi tar i mot alle typer metaller fra industri og privat. Dagens nivå på skrapmetaller er høyt.

Ta kontakt

Stokstad AS

Stokstad er opptatt av miljøet og profesjonalitet i alle ledd. Fra deg som kunde, ansatte og myndigheter.

Designet av Horn Media 2020
Aktuelt