Samling av baklykter og sidespeil fra ulike biler, som viser det store utvalget av brukte bildeler tilgjengelig hos Stokstad AS.

Et rikelig utvalg av brukte bildeler

Her på Stokstad har vi kapasitet til å ta i mot både kjøretøy, metaller og jern som skal gjenvinnes. Det betyr også at du kan finne en rekke reservedeler og annet nyttig tilleggsmateriell hos oss. Har du en bil som kunne trengt nye deler? Finn heller brukte deler hos oss!

Etter mange år som bilopphuggeri og gjenvinningsstasjon har vi i Stokstad AS tilegnet oss et svært dekkende utvalg av brukte bildeler. Selv om en bil kanskje ikke kan kjøre lenger, betyr ikke det at alle delene er ødelagte. Bruktbildeler er en tjeneste som representerer vår filosofi om at enkelte produkter kan brukes om igjen og gjøre nytte for seg.

Vi holder til i Oslo og har mange bildeler til disposisjon! Nedenfor kan du lese litt mer om de spesifikke bruktbildelene du finner hos oss.

Ingen begrensning på type bildeler‍

Vi er kjent for å kunne løse de fleste problemer for deg som mangler viktige bildeler. Hos oss finner du alt du måtte behøve. Vi har et godt dekkende utvalg av bremsesystem, karosseri, eksos, katalysator, partikkelfilter, hengerfeste, lykter, speil, batterier og clutch. Vi har bruktbildeler for de fleste bilmerkene som er tilgjengelig her til lands.

Den mest effektive måten å finne ut om vi har delen du ser etter er å sende oss en e-post eller ringe oss – hvis vi har delen(e) du ser etter, vil du få oppgitt pris umiddelbart. Dette er tidsbesparende for deg som kunde kontra selvplukk som ikke lengre praktiseres grunnet HMS.

Bor du i Oslo og er på jakt etter bildeler? Vi holder til ved Smalvollveien på Alna. Så fort vi har bruktbildelene du er på utkikk etter er det bare å komme å hente dem hos oss!

De fleste finner det de trenger til bilen for en brøkdel av forhandlerpris når de leter blant bruktbildeler hos oss her i Oslo, uansett hva slags type bildeler det er snakk om. I mange tilfeller er det rett og slett smartest å kjøpe brukte bildeler - samme effekt, men til lavere pris. Som oftest kan man bytte de fleste bildelene på egen hånd, men vi anbefaler at du dobbeltsjekker at det er overkommelig å bytte bildelen selv, før du kjøper.

I tillegg til at du kan finne en rekke bildeler til en billigere pris, er det også andre grunner til å dra på jakt etter bruktbildeler hos oss i Oslo.

Originale deler: Det er mange forhandlere som lager universale bildeler som passer til en rekke bilmodeller, men noen ganger er det nødvendig med den eksakte og originale delen til en spesifikk modell. Vi har et bredt utvalg av bildeler fra alle slags modeller og sannsynligheten for at du finner originaldeler hos oss er stor større en du tror.

Finne sjeldne deler: Driver du med bilutstilling? Da har du den perfekte muligheten til å finne sjeldne, godt bevarte deler som vil ta bilen din til neste nivå. Vi opplever stadig at bilentusiaster finner deler de har lett etter i evigheter her hos oss!

Mer enn bare bildeler

I vårt sortiment finner du også enkelte deler til andre typer kjøretøy som motorsykkel, bobil, lastebil etc. Vi anbefaler deg å ta kontakt dersom du leter etter deler til ditt kjøretøy. Som oftest finner vi delene du er på jakt etter her, men vi kan også veilede deg videre for å finne ønsket del.

Hos oss setter vi kundens sikkerhet veldig høyt. Ring oss på telefon 23 24 93 93, fyll ut kontaktskjema eller bare kom innom oss på Alna i Oslo.

Vi ønsker deg hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss dersom du har spørsmål i forbindelse med bildelene du leter etter!

Thank you

Thanks for reaching out. We will get back to you soon.
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Vi kan sette ut containere for henting av jern og metaller, og tilbyr gode priser

Vi tar i mot alle typer metaller fra industri og privat. Dagens nivå på skrapmetaller er høyt.
Kontakt oss