Stabler av brukte dekk under en blå himmel, tilgjengelige for kjøp hos Stokstad AS i Oslo.

Brukte dekk og felger i Oslo

Har du vært uheldig og bumpet bilen på siden så felgen falt av? Eller har et eller flere av dekkene punktert? Å bytte ut dekk og felger kan bli en dyr affære dersom du skal kjøpe helt nytt. Da kan løsningen være å besøke vårt bilopphuggeri. Brukte bildekk og felger kan spare deg for mye penger. Hos oss finner du et stort utvalg av brukte dekk, felger og mange flere bildeler.

Stort lager med dekk og felger i Oslo

I tilfeller der du kun har trenger å bytte ut enkeltdeler vil du fort se at brukt fungerer like godt som rett fra fabrikken. Som bilopphuggeri får vi levert inn mange ulike bildekk og felger. Vi oppfordrer alltid bileier til å levere inn begge hjulsettene på bilene som skal vrakes. Dette har resultert i et lager her i Oslo som bugner over av gode bildeler, deriblant brukte dekk og felger.

Vi kontrollerer alle dekk, felger og andre bildeler

Vi selger brukte bildekk og felger av kvalitet – god som ny, som ordtaket sier. Vi kontrollerer alltid at dekk, felger og alle andre bildeler som blir levert inn er like hele og selger ingenting som er defekt.

Husk at det finnes mange der ute som ofte forsøker å lure kjøper ved å selge brukte bildekk som er punkterte. Dette kan være vanskelig å oppdage før hjulene er på bilen, og innen da kan selger ha gjort det vanskelig for deg å heve kjøpet. Det vil derfor alltid være en større trygghet i å finne brukte bildekk, felger og mer hos en sikker forhandler.

Vi hjelper deg å finne riktig bildeler

Stokstad gjør det enkelt for deg å finne brukte dekk og felger i Oslo. Er du usikker på hva slags dekk eller felger som passer bilen din? Ring oss gjerne, så hjelper vi deg å finne frem til brukte dekk og felger som passer ditt kjøretøy.

Om vi ikke har dekkene, felgene eller en annen bildel du ser etter kan vi være behjelpelig med å finne de andre steder. Vi kjenner godt til bilmarkedet og gjennom tidene bygget oss opp et større nettverk med aktører innenfor samme fagfelt. Vi kan derfor nærmest garantere å finne det du er på jakt etter.

Har du selv dekk eller felger du vil bli kvitt?

Er du i besittelse av ekstra dekk og felger du ikke behøver? Lever det gjerne til oss på vårt bilopphuggeri i Oslo.

Vi i Stokstad gjør vårt ytterste for å bidra til et bedre miljø. Ved å levere inn brukte dekk, felger og andre bildeler til oss er du også med på utviklingen mot en bærekraftig handel!

Thank you

Thanks for reaching out. We will get back to you soon.
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Vi kan sette ut containere for henting av jern og metaller, og tilbyr gode priser

Vi tar i mot alle typer metaller fra industri og privat. Dagens nivå på skrapmetaller er høyt.
Kontakt oss