Trygg vraking av bil

Siden myndighetene i 1978 opprettet et oppsamlingssystem for bilvrak har majoriteten av landets bilister benyttet seg av ordningen med vrakpanten. Vrakpanten har økt jevnt og trutt siden 1978 og i dag er beløpet for personbiler kr. 3.000,- 

Vi i Stokstad AS er en av Norges største bilsaneringsanlegg med lokasjon i Oslo – vi er klare til å ta imot din bil og behandle den på en miljøvennlig måte. Formålet er å gjøre prosessen tryggest mulig for deg og miljøet. 

Vi er en miljøbedrift som tar imot bilvrak og alt av jern og metaller. Hos oss er både miljø og helse satt i høysete, derfor har vi valgt å ISO sertifisere bedriften i henhold til ISO 9001 og 14001 som bekrefter vårt fokus på kvalitet og sikkerhet. Vi tilfredsstiller alle kravene som stilles for å skrote bilen din.

Så enkelt kan du vrake bilen


1. Du behøver ikke være registrert eier for å levere bilen. Den som leverer bilen underskriver på at det er han/hun som har vraket bilen, og du må vise gyldig legitimasjon ved vraking av bilen.

2. Bilen må være fri for søppel, vi tar imot dine 2 sett dekk (vinter/sommer) og reservehjul.

3. Skiltene leverer vi gratis for deg.

4. Skatteetaten betaler ut vrakpanten etter at vrakbilen er levert Stokstad AS. Vi har muligheten for å forskuttere dette beløpet. Du kan da få vrakpanten kontant ved levering av ditt vrak dersom du ber om dette.

5. HENTING. For henting av deres vrakbil ring 23 24 93 93 eller send mail til bil@stokstad.no

Vi er tilknyttet statens returordning for mottak av biler. Uavhengig av om du har en gammel eller nyere bil kan du levere denne til oss og få oppgjør på dagen.

Hos oss behøver du ikke å bestille tid. Bare kom med bilvraket!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Vi kan sette ut containere for henting av jern og metaller, og tilbyr gode priser.

Vi tar i mot alle typer metaller fra industri og privat. Dagens nivå på skrapmetaller er høyt.

Ta kontakt

Stokstad AS

Stokstad er opptatt av miljøet og profesjonalitet i alle ledd. Fra deg som kunde, ansatte og myndigheter.

Designet av Horn Media 2020
Aktuelt