Selv en eldgammel campingvogn får vrakpant

Tidligere kunne man ofte finne forfalte campingvogner plassert på unaturlige lokasjoner, ment for å aldri brukes igjen. De siste årene har det blitt færre campingvogn-vrak, og årsaken er langt fra tilfeldig.

Siden 2018 ble det innført vrakpant for campingvogner. Vrakpanten estimeres til samme beløp som for personbiler - kr. 3.000,-. Statistikken viser at svært mange nordmenn har benyttet seg av tilbudet. Hvorfor ikke kvitte deg med den rustne campingvognen du ikke kan bruke lenger?

Slik får du vrakpanten for din campingvogn

1. Du behøver ikke være registrert eier for å levere campingvognen. Den som leverer vognen underskriver på at det er han/hun som har vraket vognen, og du må vise gyldig legitimasjon ved vrakingen.

2. Campingvognen må være fri for søppel, vi tar imot dine 2 sett dekk (vinter/sommer) og reservehjul.

3. Skiltene leverer vi gratis for deg etter at vi har vraket campingvognen.

4. Skatteetaten betaler ut vrakpanten etter at vi har hentet campingvognen (1-3 uker behandlingstid). 

NB: For å gjøre behandlingstiden kortest mulig for deg har vi i dag muligheten å forskuttere vrakpanten.  Du kan da få vrakpanten kontant ved henting av campingvognen dersom du ber om dette.

En falleferdig campingvogn er svært upraktisk å frakte til nærmeste gjenvinningsstasjon. Ønsker du at vi bistår med henting av campingvogn tar du bare kontakt på E-post: bil@stokstad.no eller telefon 23 24 93 93 – Henting kan skje samme dag! Vi er tilgjengelig for deg som holder til i Oslo.

Hos oss er både miljø og helse satt i høysete, derfor har vi valgt å ISO sertifisere bedriften i henhold til ISO 9001 og 14001. Ved å velge Stokstad AS kan du være sikker på at du velger en bedrift som er miljøbevisst og som kommer både deg og samfunnet til gode.

Du kan trygt benytte deg av vår fagkunnskap i forbindelse med vrakpant for campingvogn!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Vi kan sette ut containere for henting av jern og metaller, og tilbyr gode priser.

Vi tar i mot alle typer metaller fra industri og privat. Dagens nivå på skrapmetaller er høyt.

Ta kontakt

Stokstad AS

Stokstad er opptatt av miljøet og profesjonalitet i alle ledd. Fra deg som kunde, ansatte og myndigheter.

Designet av Horn Media 2020
Aktuelt