Priser på skrapmetall i 2022

Prisene på skrapmetall er meget god om dagen.  Metallbørsen LME er høy, og norske kronen svak mot dollar, som gjør at prisen pr kg er god.  

Hva kan jeg levere av skrapmetall?

Vi tar imot og bearbeider alle typer metaller fra industri og private. Vi er anerkjent for å konvertere alle mengder metaller til kontanter, som kommer deg og samfunnet til gode, med vår høye gjenvinningsgrad.  Vi vektlegger den sirkulære økonomien stor vekt og ønsker å fremme den så godt som mulig.

Vurdering og estimat i forkant av levering

Vi i Stokstad AS er behjelpelige med vurderinger og estimater på ditt skrapmetall i forkant av henting eller levering av metaller. På den måten kan du få mer innsikt i verdivurderingen som vil variere ut fra hvilke metaller du ønsker å levere. Det er stor variasjon på prisene og umulig å si en fastpris uten en vurdering i forkant.

Alt vi mottar av vrak og metaller går tilbake som innsatsmiddel i industrien. Gjenvinningsgraden i vårt system er meget høy og vårt bidrag er en viktig del i sirkulærøkonomien.

Eksempler på skrapmetall vi tar imot

Skrapjern, Trucker, Landbruksmaskiner, Maskiner, Kobber, Aluminium, Rustfritt – syrefast Krom/nikkel legeringer, Messing – bronse, Sink, Bly, Plastisolerte kabler, Blyakkumulatorer, med mer.

Vi garanterer at alt du leverer inn av skrapmetall blir håndtert og miljøsanert slik at ingen miljøgifter kommer på avveie.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Vi kan sette ut containere for henting av jern og metaller, og tilbyr gode priser.

Vi tar i mot alle typer metaller fra industri og privat. Dagens nivå på skrapmetaller er høyt.

Ta kontakt

Stokstad AS

Stokstad er opptatt av miljøet og profesjonalitet i alle ledd. Fra deg som kunde, ansatte og myndigheter.

Designet av Horn Media 2020
Aktuelt