Henting av vrakbil

Selv om vrakpanten har sørget for at færre ødelagte kjøretøy blir stående unødvendig lenge, er det fortsatt rom for å få ned denne statistikken. Forståelig nok krever det tunge tiltak å frakte ødelagte biler til nærmeste bilopphuggeri. Det du kanskje ikke visste er at et seriøst bilopphuggeri med fokus på miljøet, har alle muligheter for å hente vrakbilen på 1-2-3.

Vi i Stokstad AS er intet unntak og ønsker å gjøre prosessen enklest mulig for deg, uten at det trenger å koste skjorta. Mot et lite honorar som blir trukket fra på vrakpanten har vil muligheten for å bistå med profesjonell og rask henting av vrakbiler.

Slik fungerer prosessen når vi henter vrakbiler

1. Du behøver ikke være registrert eier for å levere bilen. Den som leverer bilen underskriver på at det er han/hun som har vraket bilen, og du må vise gyldig legitimasjon ved vraking av bilen.

2. Bilen må være fri for søppel, vi tar imot dine 2 sett dekk (vinter/sommer) og reservehjul.

3. Skiltene leverer vi gratis for deg.

4. Skatteetaten betaler ut vrakpanten etter at vi har hentet vrakbilen. For å gjøre behandlingstiden kortest mulig for deg har vi i dag muligheten å forskuttere vrakpanten.  Du kan da få vrakpanten kontant ved henting av ditt bilvrak dersom du ber om dette.

Ønsker du at vi bistår med henting av vraket tar du bare kontakt på e-post eller telefon – henting kan skje samme dag. Stokstad AS er en offentlig godkjent biloppsamlingsplass og metallgjenvinningsindustri som prioriterer miljøet.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Vi kan sette ut containere for henting av jern og metaller, og tilbyr gode priser.

Vi tar i mot alle typer metaller fra industri og privat. Dagens nivå på skrapmetaller er høyt.

Ta kontakt

Stokstad AS

Stokstad er opptatt av miljøet og profesjonalitet i alle ledd. Fra deg som kunde, ansatte og myndigheter.

Designet av Horn Media 2020
Aktuelt