Gjenvinning av jern og metaller (skrapjern)

Hos oss i Stokstad AS er både privatpersoner og storindustri like velkomne til å benytte seg av gjenvinning av jern og metaller. Erfaringsmessig er skrapmetall noe som gjerne lagres over tid og mengden kan bli stor selv for en privatperson. 

Hos oss er ingen tonnasje for liten og vi transformerer alle former for metall til kontanter. Vi tar imot og gjenvinner alt av jern, metaller, kabler og blyakkumulatorer på en miljøvennlig måte. Vi assisterer også med riving dersom du har behov for det.

Henting av skrapmetaller 

Vi i Stokstad AS tar imot og bearbeider alle typer metaller, samtidig som konverterer alle mengder metaller til kontanter som kommer deg og samfunnet til gode med vår høye gjenvinningsgrad. 

Du velger selv om vi henter direkte hos deg på dagen, eller om du vil ha en container som du fyller opp og som vi henter når du er ferdig.  

Eksempler på hva vi tar imot: Skrapjern, Trucker, Landbruksmaskiner, Maskiner, Kobber, Aluminium, Rustfritt – syrefast Krom/nikkel legeringer, Messing – bronse, Sink, Bly, Kabler, Blyakkumulatorer, med mer.

Vurdering og estimat av jern og metaller

Prisene på skrapmetall varierer på type metall og dens renhet og kvalitet. Det er stor differanse på de forskjellige metalltypene, derfor anbefaler vi deg at vi gjør en vurdering i forkant av gjenvinningen. På den måten får du ingen overraskelser.

Du er hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss på telefon 23 24 93 93 eller E-post: bil@stokstad.no for mer informasjon i forbindelse med gjenvinning av jern og metaller.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Vi kan sette ut containere for henting av jern og metaller, og tilbyr gode priser.

Vi tar i mot alle typer metaller fra industri og privat. Dagens nivå på skrapmetaller er høyt.

Ta kontakt

Stokstad AS

Stokstad er opptatt av miljøet og profesjonalitet i alle ledd. Fra deg som kunde, ansatte og myndigheter.

Designet av Horn Media 2020
Aktuelt