Behov for å levere kobber og metaller?

Produkter i metall og kobber har en tendens til å vare lenge, men samtidig ende opp i hauger som avfall. Det mange ikke er klar over er at større mengder med enkelte type metaller har høyere verdi enn hva du skulle tro. Sørg for at du er sikker på hva skrotet er før du kaster det.

Det er viktig at du er bevisst på hvordan du blir kvitt ditt metallskrot.  Enkelte metaller kan være direkte skadelig for miljøet. Det anbefales at du tar kontakt med en profesjonell aktør. Stokstad er ISO-sertifisert i henhold til ISO 9001 og 14001 og borger for kvalitet og sikkerhet som forenkler vårt arbeid med å tilfredsstille de strenge krav som er satt til oss.

Vi i Stokstad AS tar imot og bearbeider alle typer metaller fra industri og private. Vi konverterer alle mengder metaller til kontanter som kommer deg og samfunnet til gode med vår høye gjenvinningsgrad. Alt vi mottar av vrak og metaller går tilbake som innsatsmiddel i industrien. Gjenvinningsgraden i vårt system er meget høy og vårt bidrag er en viktig del i sirkulærøkonomien.

Fleksible metoder for innsamling av kobber og metaller

Du velger selv om vi henter direkte hos deg på dagen, eller om du vil ha en container som du fyller opp og som vi henter når du er ferdig. Hos oss kan du levere og gjenvinne alt av jern, metaller, messing, bronse, sink, kobber, kabler og blyakkumulatorer på en miljøvennlig måte. Vi assisterer også med riving.

Eksempler på kobber og metaller som vi tar imot:

Skrapjern, Kobber, Aluminium, Rustfritt – syrefast Krom/nikkel legeringer, Messing – bronse, Sink, Bly, Kabler, Blyakkumulatorer, med mer.

Ved å velge Stokstad AS kan du være sikker på at du velger en bedrift som er miljøbevisst og som kommer både deg og samfunnet til gode.

Du er hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss på telefon 23 24 93 93 eller E-post: bil@stokstad.no for mer informasjon i forbindelse med levering av kobber og metaller.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Vi kan sette ut containere for henting av jern og metaller, og tilbyr gode priser.

Vi tar i mot alle typer metaller fra industri og privat. Dagens nivå på skrapmetaller er høyt.

Ta kontakt

Stokstad AS

Stokstad er opptatt av miljøet og profesjonalitet i alle ledd. Fra deg som kunde, ansatte og myndigheter.

Designet av Horn Media 2020
Aktuelt